Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22987
Назва: Підходи до розроблення концепції ресторану на основі гендерної ідентичності
Автори: Сікута, Христина
Sikuta, Khrystyna
Ключові слова: концепція ресторану
гендерна ідентичність
Дата публікації: 4-лис-2019
Видавництво: ЛДУФК
Бібліографічний опис: Сікута Х. Підходи до розроблення концепції ресторану на основі гендерної ідентичності / Христина Сікута // День студентської науки: зб. матеріалів щоріч. студ. наук. конф. - Львів : ЛДУФК, 2019. - С. 255-257.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22987
Розташовується у зібраннях:"День студентської науки"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
StudN_2019_8_79.pdf445.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.