Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22987
Назва: | Підходи до розроблення концепції ресторану на основі гендерної ідентичності |
Автори: | Сікута, Христина Sikuta, Khrystyna |
Ключові слова: | концепція ресторану гендерна ідентичність |
Дата публікації: | 4-лис-2019 |
Видавництво: | ЛДУФК |
Бібліографічний опис: | Сікута Х. Підходи до розроблення концепції ресторану на основі гендерної ідентичності / Христина Сікута // День студентської науки: зб. матеріалів щоріч. студ. наук. конф. - Львів : ЛДУФК, 2019. - С. 255-257. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22987 |
Розташовується у зібраннях: | "День студентської науки" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
StudN_2019_8_79.pdf | 445.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.