Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22985
Назва: Особливості розроблення концепції антикафе
Автори: Молдован, Юлія
Moldovan, Yuliia
Ключові слова: ресторанна справа
ресторанне господарство
антикафе
Дата публікації: 4-лис-2019
Видавництво: ЛДУФК
Бібліографічний опис: Молдован Ю. Особливості розроблення концепції антикафе / Юлія Молдован // День студентської науки: зб. матеріалів щоріч. студ. наук. конф. - Львів : ЛДУФК, 2019. - С. 252-254.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22985
Розташовується у зібраннях:"День студентської науки"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
StudN_2019_8_78.pdf443.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.