Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22982
Назва: Соціальні мотиви обрання спеціальності "Готельно-ресторанна справа" (на прикладі ЛДУФК)
Автори: Дуткевич, Тетяна
Курчаба, Тетяна
Dutkevych, Tetiana
Kurchaba, Tetiana
Ключові слова: спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
соціальні мотиви обрання спеціальності
Дата публікації: 4-лис-2019
Видавництво: ЛДУФК
Бібліографічний опис: Дуткевич Т. Соціальні мотиви обрання спеціальності "Готельно-ресторанна справа" (на прикладі ЛДУФК) / Тетяна Дуткевич, Тетяна Курчаба // День студентської науки: зб. матеріалів щоріч. студ. наук. конф. - Львів : ЛДУФК, 2019. - С. 249-251.
Короткий огляд (реферат): Метою нашого дослідження є вивчення соціальних мотивів обрання спеціальності готельно-ресторанна справа студентами ЛДУФК на матеріалі соціологічного опитування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22982
Розташовується у зібраннях:"День студентської науки"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
StudN_2019_8_77.pdf445.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.