Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22972
Title: Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю : підручник
Authors: Баль-Прилипко, Л.
Слободянюк, М.
Поліщук, Г.
Паска, Марія
Бурак, В.
Paska, Mariia
Keywords: стандартизація
метрологія
сертифікація
управління якістю
державне технічне вимірювання
якість
Issue Date: 2017
Citation: Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю : підручник / Баль-Прилипко Л. В., Слободянюк Н. М., Поліщук Г. Є., Паска М. З., Бурак В. Є. - Київ : Компринт, 2017. - 571 с.
Abstract: У підручнику висвітлені питання регулювання безпечності та якості продукції у світлі вимог сучасної системи державного технічного регулювання. Охарактеризовані основні складові системи - метрологія, стандартизація, оцінювання відповідності, включаючи стадію сертифікації продукції, акредитації органів з оцінювання відповідності. Наведена характеристика діючих у сфері метрології, стандартизації, сертифікації та акредитації міжнародних і вітчизняних інституцій. На основі викладених матеріалів наведені основні поняття використовувані у системі забезпечення якості продукції та принципи забезпечення безпечності та якості харчової продукції вітчизняного та закордонного походження. Підручник призначений для підготовки студентів ОС "Бакалавр" напряму навчання за спеціальностями 6.051701 «Харчові технології та інженерія», ОС «Магістр» спеціальності 181 "Харчові технології", а також фахівців за спеціальностями "Маркетинг", "Економіка підприємства", "Менеджмент", "Товарознавство", "Експертиза товарів та послуг", "Управління якістю" та ін. Вивчення розглянутих проблем також сприятиме підготовці спеціалістів з проблем технічного регулювання, стандартизації, сертифікації, акредитації та управління якістю.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22972
Appears in Collections:Підручники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стандартизація підручник Паска.pdf24.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.