Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22971
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М.-
dc.contributor.authorPaska, M.-
dc.contributor.authorБасараб, І.-
dc.contributor.authorBasarab, I.-
dc.contributor.authorМартинюк, І.-
dc.contributor.authorMartyniyk, I.-
dc.contributor.authorМолдаванова, Л.-
dc.contributor.authorMoldavanova, L.-
dc.date.accessioned2019-11-01T12:38:12Z-
dc.date.available2019-11-01T12:38:12Z-
dc.date.issued2019-11-01-
dc.identifier.citationТехнологія продуктів національного призначення : довідник тестів для модульних контрольних робіт / Паска М. З ., Басараб І. М., Мартинюк І. О., Молдаванова Л. К. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2014. - 30 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22971-
dc.description.abstractМета збірника - формування цілісного уявлення про технологічні особливості основних виробництв продуктів функціонального призначення. Призначено для студентів та викладачів харчових спеціальностей вищих навчальних закладів. Збірник може бути використаний для підготовки студентів заочної форми навчання.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицькогоuk_UA
dc.subjectпродукти функціонального призначенняuk_UA
dc.subjectтехнологічні особливостіuk_UA
dc.subjectхарчова технологія та інженеріяuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.titleТехнологія продуктів національного призначенняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Тести

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска М. Технологія....pdf765.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.