Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22971
Назва: Технологія продуктів національного призначення
Автори: Паска, М.
Paska, M.
Басараб, І.
Basarab, I.
Мартинюк, І.
Martyniyk, I.
Молдаванова, Л.
Moldavanova, L.
Ключові слова: продукти функціонального призначення
технологічні особливості
харчова технологія та інженерія
харчова промисловість
Дата публікації: 1-лис-2019
Видавництво: ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького
Бібліографічний опис: Технологія продуктів національного призначення : довідник тестів для модульних контрольних робіт / Паска М. З ., Басараб І. М., Мартинюк І. О., Молдаванова Л. К. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2014. - 30 с.
Короткий огляд (реферат): Мета збірника - формування цілісного уявлення про технологічні особливості основних виробництв продуктів функціонального призначення. Призначено для студентів та викладачів харчових спеціальностей вищих навчальних закладів. Збірник може бути використаний для підготовки студентів заочної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22971
Розташовується у зібраннях:Тести

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паска М. Технологія....pdf765.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.