Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22838
Title: | Кейтеринг : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Паска, Марія Paska, Mariia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Кейтеринг "Сфера обслуговування" опис навчальної дисципліни інформаційний обсяг навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми практичних занять самостійна робота рекомендована література |
Issue Date: | 28-Oct-2019 |
Citation: | Кейтеринг : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2019. - 9 с. |
Abstract: | Метою викладання навчальної дисципліни «Кейтерингу» набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної організації підприємств харчування, зокрема кейтерингу, тобто виїзне обслуговування. Кейтеринговий бізнес у світі нині за значимістю дорівнює традиційному ресторанному бізнесу, поступово він стає популярним і в Україні. Основними напрямками розвитку кейтерингу є виїзне обслуговування та стаціонарне обслуговування. Ці два напрямки мають свою логістичну специфіку, а їхня подібність пов’язана з необхідністю наявності виробничої бази. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22838 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Робоча програма Кейтеринг.pdf | 662.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.