Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22749
Назва: Особливості харчування спортсменів
Автори: Левицький, Андрій
Levytskyi, Andrii
Ключові слова: харчування
спортсмени
тренувальний період
змагальний період
Дата публікації: 25-жов-2019
Видавництво: ЛДУФК
Бібліографічний опис: Левицький А. Особливості харчування спортсменів / Андрій Левицький // День студентської науки : зб. матеріалів щоріч. студ. наук. конф. - Львів, 2019. - С. 105 - 107.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – проаналізувати та узагальнити дані про особливості харчування спортсменів у різні періоди тренувального і змагального процесів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22749
Розташовується у зібраннях:"День студентської науки"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
StudN_2019_4_31.pdf441.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.