Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22737
Назва: | Глютен : користь та шкода від нього |
Автори: | Вар’ян, Ольга Variian, Olha |
Ключові слова: | глютен здоров'я білок вплив целіакія |
Дата публікації: | 25-жов-2019 |
Видавництво: | ЛДУФК |
Бібліографічний опис: | Вар’ян О. Глютен : користь та шкода від нього / Ольга Вар’ян // День студентської науки : зб. матеріалів щоріч. студ. наук. конф. - Львів, 2019. - С. 87 - 89. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження – проаналізувати білок глютен, з’ясувати його вплив на здоров’я людини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22737 |
Розташовується у зібраннях: | "День студентської науки" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
StudN_2019_4_25.pdf | 448.84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.