Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22737
Назва: Глютен : користь та шкода від нього
Автори: Вар’ян, Ольга
Variian, Olha
Ключові слова: глютен
здоров'я
білок
вплив
целіакія
Дата публікації: 25-жов-2019
Видавництво: ЛДУФК
Бібліографічний опис: Вар’ян О. Глютен : користь та шкода від нього / Ольга Вар’ян // День студентської науки : зб. матеріалів щоріч. студ. наук. конф. - Львів, 2019. - С. 87 - 89.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – проаналізувати білок глютен, з’ясувати його вплив на здоров’я людини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22737
Розташовується у зібраннях:"День студентської науки"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
StudN_2019_4_25.pdf448.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.