Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22469
Назва: | Маркетингові аспекти ринку гастрономічного туризму |
Автори: | Іванова, Лілія Вовчанська, Ольга Ivanova, Liliia Vovchanska, Olha |
Ключові слова: | туризм гастрономічний туризм |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Іванова Л. Маркетингові аспекти ринку гастрономічного туризму / Лілія Іванова, Ольга Вовчанська // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфери обслуговування : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 2019. - С. 48-50. |
Короткий огляд (реферат): | Для туристичного бізнесу гастрономічний туризм є новим напрямом, що зумовлює підвищену зацікавленість до цього сегмента та ґрунтовного його дослідження. Організація UNWTO у 2015 р. визначила гастрономічний туризм як окрему галузь. Віддала йому належне і ЮНЕСКО через визнання нематеріальною спадщиною людства. Обсяг світового ринку гастрономічного туризму у 2018 р. становив 45 млрд доларів [1]. Значною мірою цього досягнуто завдяки тому, що гастрономічний туризм не є дешевим напрямом, середня вартість подорожі – приблизно дві тисячі доларів США. За такі гроші туристам пропонують відвідати ферми і ринки, взяти участь у майстер-класах, ознайомитися з пам’ятками культури. У програму будь-якого гастрономічного туру зазвичай входить дегустація різних страв регіону, поїздки у сільську місцевість для споживання екологічно чистої продукції, також із змогою, наприклад, збирати овочі або фрукти. Міські гастрономічні тури – це також відвідування фабрик або заводів, на яких виробляють продукти харчування, з неодмінною дегустацією їх. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22469 |
Розташовується у зібраннях: | "Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Іванова Л. конф. кафедри.pdf | 571.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.