Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22398
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іжевська, Орися | - |
dc.contributor.author | Izhevska, Orysia | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-08T07:52:14Z | - |
dc.date.available | 2019-10-08T07:52:14Z | - |
dc.date.issued | 2019-10-08 | - |
dc.identifier.citation | Технологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки для проведення практичних робіт з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 23 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22398 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | Технологія продукції ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | теми практичних занять | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.title | Технологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки для проведення практичних робіт з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Семінарські та практичні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
методичні вказівки до практичних Технологія продукції РГ.pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.