Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22381
Title: Основи кулінарної майстерності : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Іжевська, Орися
Izhevska, Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Основи кулінарної майстерності
Готельно-ресторанна справа
порядок оцінювання результатів навчання
Issue Date: 7-Oct-2019
Citation: Основи кулінарної майстерності : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 1 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22381
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.