Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22378
Title: | Організація ресторанного господарства : теми практичних занять з навчальної дисципліни для студентів 2 курсу рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Паска, Марія Іжевська, Орися Paska, Paska Izhevska, Orysia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Організація ресторанного господарства Готельно-ресторанна справа теми практичних занять 2 курс |
Issue Date: | 7-Oct-2019 |
Citation: | Організація ресторанного господарства : теми практичних занять з навчальної дисципліни для студентів 2 курсу рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З., Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 5 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22378 |
Appears in Collections: | Семінарські та практичні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ТЕМИ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ_Організація ресторанного господарства.pdf | 612.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.