Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22367
Title: | Основи кулінарної майстерності : теми лабораторних занять з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузь знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Іжевська, Орися Izhevska, Orysia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Основи кулінарної майстерності Готельно-ресторанна справа теми лабораторних занять |
Issue Date: | 4-Oct-2019 |
Citation: | Основи кулінарної майстерності : теми лабораторних занять з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузь знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 2 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22367 |
Appears in Collections: | Лабораторні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Теми лабораторних занять_Основи кулінарної майстерності.pdf | 532.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.