Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22359
Назва: Основи кулінарної майстерності : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Автори: Іжевська, Орися
Izhevska, Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Основи кулінарної майстерності
Готельно-ресторанна справа
самостійна робота
Дата публікації: 4-жов-2019
Бібліографічний опис: Основи кулінарної майстерності : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019.- 1 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22359
Розташовується у зібраннях:Дидактичне забезпечення самостійної роботи



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.