Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22359
Title: | Основи кулінарної майстерності : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Іжевська, Орися Izhevska, Orysia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Основи кулінарної майстерності Готельно-ресторанна справа самостійна робота |
Issue Date: | 4-Oct-2019 |
Citation: | Основи кулінарної майстерності : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019.- 1 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22359 |
Appears in Collections: | Дидактичне забезпечення самостійної роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ДИДАКТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ самостійної роботи_Основи кулінарної майстерності.pdf | 385.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.