Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22324
Назва: Історія української культури : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань: 24 "Cфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму
Автори: Сова, Андрій
Поліщук, Ростислав
Sova, Andrii
Polishchuk, Rostyslav
Кафедра олімпійської освіти
Ключові слова: кафедра олімпійської освіти
Історія української культури
"Сфера обслуговування"
"Готельно-ресторанна справа"
теми лекцій
плани семінарських занять
рекомендована література
Дата публікації: 1-жов-2019
Бібліографічний опис: Історія української культури : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань: 24 "Cфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму / уклад. Сова А. О., Поліщук Р. М. - Львів, 2019. - 17 с.
Короткий огляд (реферат): Мета викладання навчальної дисципліни “Історія української культури” – формування системи знань про закономірності національного історико-культурного процесу, основні досягнення української культури, засвоєння загальнолюдських та національних культурних цінностей, збагачення духовного світу, формування моральних і естетичних потреб та здатності зберігати і охороняти культурні здобутки України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22324
Розташовується у зібраннях:Навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
навч.-програма-ІУК_Сова, Поліщук_ГРС.pdf304.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.