Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22306
Назва: | Дослідження токсичних елементів та радіонуклідів у напівкопчених ковбасах, виготовлених з використанням сочевиці, чебрецю та ялівцю |
Автори: | Паска, Марія Сімонова, І. Галух, Б. Басараб, І. Маслійчук, О. Paska, Mariia |
Ключові слова: | мінералізація спектрофотометр важкі метали радіонукліди напівкопчені ковбаси сочевиця |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Дослідження токсичних елементів та радіонуклідів у напівкопчених ковбасах, виготовлених з використанням сочевиці, чебрецю та ялівцю / М. З. Паска, І. І. Сімонова, Б. І. Галух, І. М. Басараб, О. Б. Маслійчук // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4/11 ( 88 ). - С. 50-55. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто визначення токсичних елементів методами атомно-абсорбційної спектрометрії з атомізацією у полум’ї, колориметричним атомно-абсорбційним методом. Проведено визначення значень питомої об'ємної активності γ-випромінюючих радіонуклідів у напівкопчених ковбасах з використанням м’яса птиці, сочевиці, чебрецю та ялівцю. Результатами дослідження встановлено, що за вмістом токсичних елементів та радіонуклідів розроблені напівкопчені ковбаси відповідають вимогам чинної нормативно-технічної документації України. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22306 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Паска_Scopus_2017.pdf | 724.99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.