Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22306
Назва: Дослідження токсичних елементів та радіонуклідів у напівкопчених ковбасах, виготовлених з використанням сочевиці, чебрецю та ялівцю
Автори: Паска, Марія
Сімонова, І.
Галух, Б.
Басараб, І.
Маслійчук, О.
Paska, Mariia
Ключові слова: мінералізація
спектрофотометр
важкі метали
радіонукліди
напівкопчені ковбаси
сочевиця
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Дослідження токсичних елементів та радіонуклідів у напівкопчених ковбасах, виготовлених з використанням сочевиці, чебрецю та ялівцю / М. З. Паска, І. І. Сімонова, Б. І. Галух, І. М. Басараб, О. Б. Маслійчук // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4/11 ( 88 ). - С. 50-55.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто визначення токсичних елементів методами атомно-абсорбційної спектрометрії з атомізацією у полум’ї, колориметричним атомно-абсорбційним методом. Проведено визначення значень питомої об'ємної активності γ-випромінюючих радіонуклідів у напівкопчених ковбасах з використанням м’яса птиці, сочевиці, чебрецю та ялівцю. Результатами дослідження встановлено, що за вмістом токсичних елементів та радіонуклідів розроблені напівкопчені ковбаси відповідають вимогам чинної нормативно-технічної документації України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22306
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паска_Scopus_2017.pdf724.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.