Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22305
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorЖук, О.-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2019-09-26T07:56:42Z-
dc.date.available2019-09-26T07:56:42Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПаска М. З. Використання інноваційного обладнання Fryma Koruma Maxxd у виробництві майонезу / М. З. Паска, О. І. Жук // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 2/10 (74 ). - С. 58-64. (Scopus)uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22305-
dc.description.abstractВикористання обладнання вакуум-виробничої установки для рідких і пастоподібних продуктів Fryma Koruma MaxxD є актуальним питанням сьогодення. Завдяки неперевершеній експлуатаційній адаптованості кожна установка може виконувати широкий спектр функцій: блендерування, диспергування, емульгування і гомогенізацію, подрібнення частинок і розчинення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectмайонезиuk_UA
dc.subjectгомогенізаторuk_UA
dc.titleВикористання інноваційного обладнання Fryma Koruma Maxxd у виробництві майонезуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Scopus_2015_2.pdf647.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.