Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22305
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Жук, О. | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-26T07:56:42Z | - |
dc.date.available | 2019-09-26T07:56:42Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Використання інноваційного обладнання Fryma Koruma Maxxd у виробництві майонезу / М. З. Паска, О. І. Жук // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 2/10 (74 ). - С. 58-64. (Scopus) | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22305 | - |
dc.description.abstract | Використання обладнання вакуум-виробничої установки для рідких і пастоподібних продуктів Fryma Koruma MaxxD є актуальним питанням сьогодення. Завдяки неперевершеній експлуатаційній адаптованості кожна установка може виконувати широкий спектр функцій: блендерування, диспергування, емульгування і гомогенізацію, подрібнення частинок і розчинення. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UA |
dc.subject | майонези | uk_UA |
dc.subject | гомогенізатор | uk_UA |
dc.title | Використання інноваційного обладнання Fryma Koruma Maxxd у виробництві майонезу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Scopus_2015_2.pdf | 647.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.