Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22305
Назва: | Використання інноваційного обладнання Fryma Koruma Maxxd у виробництві майонезу |
Автори: | Паска, Марія Жук, О. Paska, Mariia |
Ключові слова: | інноваційні технології майонези гомогенізатор |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Паска М. З. Використання інноваційного обладнання Fryma Koruma Maxxd у виробництві майонезу / М. З. Паска, О. І. Жук // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 2/10 (74 ). - С. 58-64. (Scopus) |
Короткий огляд (реферат): | Використання обладнання вакуум-виробничої установки для рідких і пастоподібних продуктів Fryma Koruma MaxxD є актуальним питанням сьогодення. Завдяки неперевершеній експлуатаційній адаптованості кожна установка може виконувати широкий спектр функцій: блендерування, диспергування, емульгування і гомогенізацію, подрібнення частинок і розчинення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22305 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Паска_Scopus_2015_2.pdf | 647.69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.