Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22304
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-26T07:33:06Z | - |
dc.date.available | 2019-09-26T07:33:06Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Порівняльна оцінка якості яловичини Nor, PSE та DFD / М. З. Паска // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3/10 ( 75 ). - С. 58-63. (Scopus) | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22304 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено порівняльну оцінку якості м`яса з ознаками NOR, PSE та DFD. Обгрунтовано застосування показників NOR, PSE та DFD яловичини у промисловості. Проаналізовано основні причини появи ознак із специфічним розвитком автолізу та виявлено, що такими причинами є як вікові особливості, так і самі тварини, які неправильно підготовлені до забою так і порушення їх годівлі і утримання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | технологія м'яса | uk_UA |
dc.subject | вміст пігментів | uk_UA |
dc.title | Порівняльна оцінка якості яловичини Nor, PSE та DFD | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Scopus_2015.pdf | 345.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.