Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22304
Назва: | Порівняльна оцінка якості яловичини Nor, PSE та DFD |
Автори: | Паска, Марія Paska, Mariia |
Ключові слова: | технологія м'яса вміст пігментів |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Паска М. З. Порівняльна оцінка якості яловичини Nor, PSE та DFD / М. З. Паска // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3/10 ( 75 ). - С. 58-63. (Scopus) |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведено порівняльну оцінку якості м`яса з ознаками NOR, PSE та DFD. Обгрунтовано застосування показників NOR, PSE та DFD яловичини у промисловості. Проаналізовано основні причини появи ознак із специфічним розвитком автолізу та виявлено, що такими причинами є як вікові особливості, так і самі тварини, які неправильно підготовлені до забою так і порушення їх годівлі і утримання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22304 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Паска_Scopus_2015.pdf | 345.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.