Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22304
Назва: Порівняльна оцінка якості яловичини Nor, PSE та DFD
Автори: Паска, Марія
Paska, Mariia
Ключові слова: технологія м'яса
вміст пігментів
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Паска М. З. Порівняльна оцінка якості яловичини Nor, PSE та DFD / М. З. Паска // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3/10 ( 75 ). - С. 58-63. (Scopus)
Короткий огляд (реферат): У статті наведено порівняльну оцінку якості м`яса з ознаками NOR, PSE та DFD. Обгрунтовано застосування показників NOR, PSE та DFD яловичини у промисловості. Проаналізовано основні причини появи ознак із специфічним розвитком автолізу та виявлено, що такими причинами є як вікові особливості, так і самі тварини, які неправильно підготовлені до забою так і порушення їх годівлі і утримання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22304
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паска_Scopus_2015.pdf345.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.