Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22302
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Драчук, У. | - |
dc.contributor.author | Маслійчук, О. | - |
dc.contributor.author | Вовк, В. | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-26T07:19:50Z | - |
dc.date.available | 2019-09-26T07:19:50Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Визначення впливу люпинового борошна і дивосилу на перебіг процесів обміну в організмі / М. З. Паска, У. Р. Драчук, О. Б. Маслійчук, В. В. Вовк // Восточно-Европейский журнал передовых технологий . - 2017. - № 5/11 ( 89 ). - С. 34-38. (Scopus) | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22302 | - |
dc.description.abstract | На білих мишах проведено вивчення токсичності люпинового борошна, кореня дивосилу та функціональних котлет. Досліджено, що люпинове борошно та дивосил не викликають катарального або геморагічного запалення шлунково-кишкового тракту та загибель мишей, отож є нетоксичні. При згодовуванні мишам котлет з 10 % вмістом люпинового борошна та 0,5 % дивосилу встановлено, що при патологоанатомічному розтині макроскопічних змін в органах і тканинах не виявлено. Маса органів (р<0,05) є в межах норми та підтверджує, що даний продукт можна включати в раціон харчування людей. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | м'ясний фарш | uk_UA |
dc.subject | люпинове борошно | uk_UA |
dc.subject | дивосил | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | паталогоанатомічний розтин | uk_UA |
dc.subject | обмінні процеси | uk_UA |
dc.title | Визначення впливу люпинового борошна і дивосилу на перебіг процесів обміну в організмі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_2017_Scopus.pdf | 2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.