Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22302
Назва: | Визначення впливу люпинового борошна і дивосилу на перебіг процесів обміну в організмі |
Автори: | Паска, Марія Драчук, У. Маслійчук, О. Вовк, В. Paska, Mariia |
Ключові слова: | м'ясний фарш люпинове борошно дивосил раціональне харчування паталогоанатомічний розтин обмінні процеси |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Паска М. З. Визначення впливу люпинового борошна і дивосилу на перебіг процесів обміну в організмі / М. З. Паска, У. Р. Драчук, О. Б. Маслійчук, В. В. Вовк // Восточно-Европейский журнал передовых технологий . - 2017. - № 5/11 ( 89 ). - С. 34-38. (Scopus) |
Короткий огляд (реферат): | На білих мишах проведено вивчення токсичності люпинового борошна, кореня дивосилу та функціональних котлет. Досліджено, що люпинове борошно та дивосил не викликають катарального або геморагічного запалення шлунково-кишкового тракту та загибель мишей, отож є нетоксичні. При згодовуванні мишам котлет з 10 % вмістом люпинового борошна та 0,5 % дивосилу встановлено, що при патологоанатомічному розтині макроскопічних змін в органах і тканинах не виявлено. Маса органів (р<0,05) є в межах норми та підтверджує, що даний продукт можна включати в раціон харчування людей. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22302 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Паска_2017_Scopus.pdf | 2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.