Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22267
Title: | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Іжевська, Орися Izhevska, Orysia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства Готельно-ресторанна справа опис навчальної дисципліни програма навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми лекційних занять теми лабораторних занять самостійна робота шкала оцінювання рекомендована література |
Issue Date: | 19-Sep-2019 |
Citation: | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 16 с. |
Abstract: | Метою дисципліни є набуття студентами необхідних знань та навичок, пов'язаних із призначенням, вибором, розміщенням, експлуатацією, технічним обслуговуванням механічного, теплового, холодильного та торговельно-технологічного обладнання для закладів готельно-ресторанного господарства, а також формування у студентів системи знань, які необхідні для впровадження нової техніки, комплексної механізації технологічних процесів. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22267 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
робоча програма Устаткування закладів ГРГ.pdf | 745.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.