Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22264
Title: Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Іжевська, Орися
Izhevska, Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Готельно-ресторанна справа
інформаційний обсяг навчальної дисципліни
рекомендована література
Issue Date: 19-Sep-2019
Citation: Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 8 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» є набуття студентами необхідних знань та навичок, пов’язаних із призначенням, вибором, розміщенням, експлуатацією, технічним обслуговуванням механічного, теплового, холодильного та торговельно-технологічного обладнання для ЗРГ, а також формування у студентів системи знань, які необхідні спеціалісту для впровадження нової техніки, комплексної механізації технологічних процесів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22264
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
навчальна програма Устаткування закладів ГРГ.pdf618.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.