Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22264
Title: | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Іжевська, Орися Izhevska, Orysia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства Готельно-ресторанна справа інформаційний обсяг навчальної дисципліни рекомендована література |
Issue Date: | 19-Sep-2019 |
Citation: | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 8 с. |
Abstract: | Метою викладання навчальної дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» є набуття студентами необхідних знань та навичок, пов’язаних із призначенням, вибором, розміщенням, експлуатацією, технічним обслуговуванням механічного, теплового, холодильного та торговельно-технологічного обладнання для ЗРГ, а також формування у студентів системи знань, які необхідні спеціалісту для впровадження нової техніки, комплексної механізації технологічних процесів. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22264 |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
навчальна програма Устаткування закладів ГРГ.pdf | 618.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.