Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22261
Title: | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : методичні рекомендації з організації і планування самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Іжевська, Орися Izhevska, Orysia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства самостійна робота рекомендована література |
Issue Date: | 19-Sep-2019 |
Citation: | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : методичні рекомендації з організації і планування самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. - Львів, 2019. - 90 с. |
Abstract: | Самостійна робота студентів з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» забезпечується системою навчально-методичних засобів, передбачених для вивчення цієї навчальної дисципліни: підручники, навчальні та методичні посібники та запропонована інструктивно-методична збірка. Методичні матеріали для самостійної роботи студентів, надані у збірці, передбачають можливість проведення самоконтролю з боку студента. Для самостійної роботи студенту також рекомендується відповідна фахова література. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22261 |
Appears in Collections: | Дидактичне забезпечення самостійної роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
методичні рекомендації для самостійної роботи Устаткування закладів ГРГ.pdf | 1.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.