Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22247
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Редько, Вікторія | - |
dc.contributor.author | Долгієр, Аліса | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-19T07:59:53Z | - |
dc.date.available | 2019-09-19T07:59:53Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Редько В. Розвиток гастротуризму в Україні / Вікторія Редько, Аліса Долгієр // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфери обслуговування : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 2019. - С. 111-113. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22247 | - |
dc.description.abstract | Одним із перспективних напрямів розвитку ринку туристичних послуг є гастрономічний туризм– спеціалізований вид туризму, пов’язаний з ознайомленням із національними кулінарними традиціями країн світу, а також дегустацією страв і продуктів, що є синтезом екології, культури і виробництва. Гастрономічний тур (гастротур) містить не тільки ознайомлення з унікальними, оригінальними, крафтовими, самобутніми технологіями виробництва харчових продуктів та їх дегустацію, а передбачає знайомство з традиціями споживання певних продуктів, опанування навичок кулінарного мистецтва, участь у фестивалях та тематичних культурно-масових гастрозаходах. Гастротуризм є молодим видом спеціалізованого туризму, що набуває чимраз більшої популярності серед різних за віком і рівнем доходів туристів. Тож 2015 р. ЮНВТО запропонувала називати «гастрономічним туризмом» будь-які пов'язані з гастрономією види туристичної активності: відвідування виробників продуктів, гастрономічних фестивалів, фермерських ринків і продовольчих ярмарків, зокрема в межах сусідніх регіонів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | гасторотуризм | uk_UA |
dc.title | Розвиток гастротуризму в Україні | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ZEcon_S4_38.pdf | 724.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.