Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22236
Title: Основи харчової хімії, мікробіології, гігієни та санітарії у готельно-ресторанній справі
Authors: Борецький, Ю. Р.
Гащишин, В. Р.
Прокопів, Т. М.
Шавель, Х. Є.
Трач, В. М.
Boretskyi, Yu. R.
Hashchyshyn, V. R.
Prokopiv, T. M.
Shavel, Kh. Ye.
Trach, V. M.
Keywords: харчова хімія
мікробіологія
гігієна харчування
санітарія
готельно-ресторанна справа
лабораторний практикум
Issue Date: 2019
Publisher: Сполом
Citation: Основи харчової хімії, мікробіології, гігієни та санітарії у готельно-ресторанній справі : лабораторний практикум для студ. спец. "Готельно-ресторанна справа" / Борецький Ю. Р., Гащишин В. Р., Прокопів Т. М., Шавель Х. Є., Трач В. М. - Львів : Сполом, 2019. - 181 с.
Abstract: Навчальний посібник складається з трьох розділів: харчова хімія, мікробіологія, санітарія та гігієна харчування, містить вступ, правила техніки безпеки у навчальних лабораторіях, словник використовуваних термінів і понять та рекомендовану літературу. Для студентів, що навчаються на спеціальності готельно-ресторанна справа.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22236
Appears in Collections:Лабораторні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Основи харчової хімії.pdf8.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.