Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22236
Назва: | Основи харчової хімії, мікробіології, гігієни та санітарії у готельно-ресторанній справі |
Автори: | Борецький, Ю. Р. Гащишин, В. Р. Прокопів, Т. М. Шавель, Х. Є. Трач, В. М. Boretskyi, Yu. R. Hashchyshyn, V. R. Prokopiv, T. M. Shavel, Kh. Ye. Trach, V. M. |
Ключові слова: | харчова хімія мікробіологія гігієна харчування санітарія готельно-ресторанна справа лабораторний практикум |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Сполом |
Бібліографічний опис: | Основи харчової хімії, мікробіології, гігієни та санітарії у готельно-ресторанній справі : лабораторний практикум для студ. спец. "Готельно-ресторанна справа" / Борецький Ю. Р., Гащишин В. Р., Прокопів Т. М., Шавель Х. Є., Трач В. М. - Львів : Сполом, 2019. - 181 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчальний посібник складається з трьох розділів: харчова хімія, мікробіологія, санітарія та гігієна харчування, містить вступ, правила техніки безпеки у навчальних лабораторіях, словник використовуваних термінів і понять та рекомендовану літературу. Для студентів, що навчаються на спеціальності готельно-ресторанна справа. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22236 |
Розташовується у зібраннях: | Лабораторні заняття |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Основи харчової хімії.pdf | 8.06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.