Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22236
Назва: Основи харчової хімії, мікробіології, гігієни та санітарії у готельно-ресторанній справі
Автори: Борецький, Ю. Р.
Гащишин, В. Р.
Прокопів, Т. М.
Шавель, Х. Є.
Трач, В. М.
Boretskyi, Yu. R.
Hashchyshyn, V. R.
Prokopiv, T. M.
Shavel, Kh. Ye.
Trach, V. M.
Ключові слова: харчова хімія
мікробіологія
гігієна харчування
санітарія
готельно-ресторанна справа
лабораторний практикум
Дата публікації: 2019
Видавництво: Сполом
Бібліографічний опис: Основи харчової хімії, мікробіології, гігієни та санітарії у готельно-ресторанній справі : лабораторний практикум для студ. спец. "Готельно-ресторанна справа" / Борецький Ю. Р., Гащишин В. Р., Прокопів Т. М., Шавель Х. Є., Трач В. М. - Львів : Сполом, 2019. - 181 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник складається з трьох розділів: харчова хімія, мікробіологія, санітарія та гігієна харчування, містить вступ, правила техніки безпеки у навчальних лабораторіях, словник використовуваних термінів і понять та рекомендовану літературу. Для студентів, що навчаються на спеціальності готельно-ресторанна справа.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22236
Розташовується у зібраннях:Лабораторні заняття

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Основи харчової хімії.pdf8.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.