Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22142
Title: Організація ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Паска, М.
Іжевська, Орися
Paska, M.
Izhevska, Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Організація ресторанного господарства
Готельно-ресторанна справа
інформаційний обсяг навчальної дисципліни
рекомендована література
Issue Date: 12-Sep-2019
Citation: Організація ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З., Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 21 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної організації виробництва в закладах ресторанного господарства, які забезпечують формування у студентів організаторських здібностей, вироблення практичних навичок і вмінь вирішення поставлених завдань в процесі виробничої діяльності, вивчення загальних закономірностей та сучасних методів організації виробничих процесів у закладах ресторанного господарства, освоєння принципів обслуговування різних контингентів споживачів у закладах та поза їх межами і особливості їх розвитку на сучасному етапі.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22142
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальна програма ОРГ.pdf718.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.