Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21935
Назва: | Харчова хімія : робоча програма для студентів спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа |
Автори: | Борецький, Ю. Р. Boretskyi, Yu. R. Кафедра біохімії та гігієни |
Ключові слова: | кафедра біохімії та гігієни харчова хімія спеціальність Готельно-ресторанна справа робоча програма опис навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми лабораторних занять самостійна робота екзаменаційні вимоги рекомендована література |
Дата публікації: | 19-лип-2019 |
Бібліографічний опис: | Харчова хімія : робоча програма для студентів спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Борецький Ю. Р. - Львів, 2018. - 13 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21935 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
робоча_harch_him_rob_pro_19_20Н.pdf | 430.3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.