Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21935
Назва: Харчова хімія : робоча програма для студентів спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа
Автори: Борецький, Ю. Р.
Boretskyi, Yu. R.
Кафедра біохімії та гігієни
Ключові слова: кафедра біохімії та гігієни
харчова хімія
спеціальність Готельно-ресторанна справа
робоча програма
опис навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми лабораторних занять
самостійна робота
екзаменаційні вимоги
рекомендована література
Дата публікації: 19-лип-2019
Бібліографічний опис: Харчова хімія : робоча програма для студентів спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Борецький Ю. Р. - Львів, 2018. - 13 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21935
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
робоча_harch_him_rob_pro_19_20Н.pdf430.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.