Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21935
Title: | Харчова хімія : робоча програма для студентів спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа |
Authors: | Борецький, Ю. Р. Boretskyi, Yu. R. Кафедра біохімії та гігієни |
Keywords: | кафедра біохімії та гігієни харчова хімія спеціальність Готельно-ресторанна справа робоча програма опис навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми лабораторних занять самостійна робота екзаменаційні вимоги рекомендована література |
Issue Date: | 19-Jul-2019 |
Citation: | Харчова хімія : робоча програма для студентів спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Борецький Ю. Р. - Львів, 2018. - 13 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21935 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
робоча_harch_him_rob_pro_19_20Н.pdf | 430.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.