Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21934
Назва: | Харчова хімія : навчальна програма для студентів спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа |
Автори: | Борецький, Ю. Р. Гащишин, В. Р. Трач, В. М. Boretskyi, Yu. R. Hashchyshyn, V. R. Trach, V. M. Кафедра біохімії та гігієни |
Ключові слова: | кафедра біохімії та гігієни харчова хімія навчальна програма інформаційний обсяг навчальної дисципліни екзаменаційні вимоги рекомендована література спеціальність : Готельно-ресторанна справа |
Дата публікації: | 19-лип-2019 |
Бібліографічний опис: | Харчова хімія : навчальна програма для студентів спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Борецький Ю. Р., Гащишин В. Р., Трач В. М. - Львів, 2018. - 10 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21934 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
навчальна_харчова_хімія.pdf | 189.66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.