Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21934
Назва: Харчова хімія : навчальна програма для студентів спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа
Автори: Борецький, Ю. Р.
Гащишин, В. Р.
Трач, В. М.
Boretskyi, Yu. R.
Hashchyshyn, V. R.
Trach, V. M.
Кафедра біохімії та гігієни
Ключові слова: кафедра біохімії та гігієни
харчова хімія
навчальна програма
інформаційний обсяг навчальної дисципліни
екзаменаційні вимоги
рекомендована література
спеціальність : Готельно-ресторанна справа
Дата публікації: 19-лип-2019
Бібліографічний опис: Харчова хімія : навчальна програма для студентів спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Борецький Ю. Р., Гащишин В. Р., Трач В. М. - Львів, 2018. - 10 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21934
Розташовується у зібраннях:Навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
навчальна_харчова_хімія.pdf189.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.