Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21925
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШавель, Х. Є.-
dc.contributor.authorShavel, Kh. Ye.-
dc.contributor.authorКафедра біохімії та гігієни-
dc.date.accessioned2019-07-19T07:37:11Z-
dc.date.available2019-07-19T07:37:11Z-
dc.date.issued2019-07-19-
dc.identifier.citationВизначення хімічного складу і калорійності добового раціону за даними меню-розгортки : лабораторні заняття / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2018. - 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21925-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра біохімії та гігієниuk_UA
dc.subjectсанітарія та гігієна туристичних комплексівuk_UA
dc.subjectлабораторні заняттяuk_UA
dc.subjectхімічний склад добового раціонуuk_UA
dc.subjectкалорійність добового раціонуuk_UA
dc.titleВизначення хімічного складу і калорійності добового раціону за даними меню-розгортки : лабораторні заняттяuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Лабораторні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лаб5.pdf163.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.