Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21925
Назва: Визначення хімічного складу і калорійності добового раціону за даними меню-розгортки : лабораторні заняття
Автори: Шавель, Х. Є.
Shavel, Kh. Ye.
Кафедра біохімії та гігієни
Ключові слова: кафедра біохімії та гігієни
санітарія та гігієна туристичних комплексів
лабораторні заняття
хімічний склад добового раціону
калорійність добового раціону
Дата публікації: 19-лип-2019
Бібліографічний опис: Визначення хімічного складу і калорійності добового раціону за даними меню-розгортки : лабораторні заняття / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2018. - 4 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21925
Розташовується у зібраннях:Лабораторні заняття

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лаб5.pdf163.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.