Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21925
Назва: | Визначення хімічного складу і калорійності добового раціону за даними меню-розгортки : лабораторні заняття |
Автори: | Шавель, Х. Є. Shavel, Kh. Ye. Кафедра біохімії та гігієни |
Ключові слова: | кафедра біохімії та гігієни санітарія та гігієна туристичних комплексів лабораторні заняття хімічний склад добового раціону калорійність добового раціону |
Дата публікації: | 19-лип-2019 |
Бібліографічний опис: | Визначення хімічного складу і калорійності добового раціону за даними меню-розгортки : лабораторні заняття / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2018. - 4 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21925 |
Розташовується у зібраннях: | Лабораторні заняття |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лаб5.pdf | 163.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.