Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21882
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрокопів, Т. М.-
dc.contributor.authorГащишин, В. Р.-
dc.contributor.authorБорецький, Ю. Р.-
dc.contributor.authorТрач, В. М.-
dc.contributor.authorProkopiv, T. M.-
dc.contributor.authorHashchyshyn, V. R.-
dc.contributor.authorBoretskyi, Yu. R.-
dc.contributor.authorКафедра біохімії та гігієни-
dc.date.accessioned2019-07-17T12:03:38Z-
dc.date.available2019-07-17T12:03:38Z-
dc.date.issued2019-07-17-
dc.identifier.citationМікробіологія : робоча програма для студентів 241 “Готельно-ресторанна справа" / розроб. Прокопів Т. М., Гащишин В. Р., Борецький Ю. Р., Трач В. М. - Львів, 2018. - 12 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21882-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра біохімії та гігієниuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectмікробіологіяuk_UA
dc.subjectопис навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectструктура навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectтеми лабораторних робітuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.subjectспеціальність: 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.titleМікробіологія : робоча програма для студентів 241 “Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
робоча_Мікробіологія_Гащ_Бор_Про.pdf361.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.