Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21882
Назва: Мікробіологія : робоча програма для студентів 241 “Готельно-ресторанна справа"
Автори: Прокопів, Т. М.
Гащишин, В. Р.
Борецький, Ю. Р.
Трач, В. М.
Prokopiv, T. M.
Hashchyshyn, V. R.
Boretskyi, Yu. R.
Кафедра біохімії та гігієни
Ключові слова: кафедра біохімії та гігієни
робоча програма
мікробіологія
опис навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми лабораторних робіт
самостійна робота
рекомендована література
спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Дата публікації: 17-лип-2019
Бібліографічний опис: Мікробіологія : робоча програма для студентів 241 “Готельно-ресторанна справа" / розроб. Прокопів Т. М., Гащишин В. Р., Борецький Ю. Р., Трач В. М. - Львів, 2018. - 12 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21882
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
робоча_Мікробіологія_Гащ_Бор_Про.pdf361.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.