Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21881
Назва: | Мікробіологія : навчальна програма для студентів спеціальності : 241 “Готельно-ресторанна справа" |
Автори: | Прокопів, Т. М. Гащишин, В. Р. Борецький, Ю. Р. Трач, В. М. Prokopiv, T. M. Hashchyshyn, V. R. Boretskyi, Yu. R. Trach, V. M. Кафедра біохімії та гігієни |
Ключові слова: | кафедра біохімії та гігієни мікробіологія навчальна програма спеціальність: 241 “Готельно-ресторанна справа інформаційний обсяг навчальної дисципліни екзаменаційні вимоги рекомендована література |
Дата публікації: | 17-лип-2019 |
Бібліографічний опис: | Мікробіологія : навчальна програма для студентів спеціальності : 241 “Готельно-ресторанна справа" / розроб. Прокопів Т. М., Гащишин В. Р., Борецький Ю. Р., Трач В. М. - Львів, 2018. - 14 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21881 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
навчальна_мікробіологія.pdf | 216.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.