Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21881
Назва: Мікробіологія : навчальна програма для студентів спеціальності : 241 “Готельно-ресторанна справа"
Автори: Прокопів, Т. М.
Гащишин, В. Р.
Борецький, Ю. Р.
Трач, В. М.
Prokopiv, T. M.
Hashchyshyn, V. R.
Boretskyi, Yu. R.
Trach, V. M.
Кафедра біохімії та гігієни
Ключові слова: кафедра біохімії та гігієни
мікробіологія
навчальна програма
спеціальність: 241 “Готельно-ресторанна справа
інформаційний обсяг навчальної дисципліни
екзаменаційні вимоги
рекомендована література
Дата публікації: 17-лип-2019
Бібліографічний опис: Мікробіологія : навчальна програма для студентів спеціальності : 241 “Готельно-ресторанна справа" / розроб. Прокопів Т. М., Гащишин В. Р., Борецький Ю. Р., Трач В. М. - Львів, 2018. - 14 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21881
Розташовується у зібраннях:Навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
навчальна_мікробіологія.pdf216.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.