Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21211
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМазаракі, А.-
dc.contributor.authorП'ятницька, Н.-
dc.contributor.authorЛитвиненко, Т.-
dc.contributor.authorРасулова, А.-
dc.contributor.authorГригоренко, О.-
dc.contributor.authorСвітлична, М.-
dc.contributor.authorЛукашова, Л.-
dc.contributor.authorАнтонюк, І.-
dc.contributor.authorМедведєва, А.-
dc.contributor.authorБлагополучна, Н.-
dc.contributor.authorГайовий, І.-
dc.date.accessioned2019-05-31T10:59:08Z-
dc.date.available2019-05-31T10:59:08Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationОрганізація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник.: [для вищ. навч. закл.] / [Мазаракі А., П'ятницька Н., Литвиненко Т., Расулова А., Григоренко О., Світлична М., Лукашова Л., Антонюк І., Медведєва А., Благополучна Н., Гайовий І.] ; за ред. П’ятницької Н. О. – 2-ге вид. перероб. та допов. – Київ : Центр учбової літератури, 2011. – 584 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-611-01-0209-4-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21211-
dc.description.abstractУ підручнику розкрито сутність організації процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів. Дана характеристика матеріально-технічної бази як необхідної передумови організації процесу обслуговування. Висвітлені основні правила подавання страв і напоїв, культури їх споживання. Охарактеризовані методи і форми обслуговування споживачів, що використовуються в закладах ресторанного господарства як повсякденно, так і при проведенні бенкетів та прийомів, при здійсненні кейтерингового обслуговування, при створенні умов для розваг і відпочинку. Розкриті особливості організації процесу обслуговування в ресторанах, барах, кафе, у закладах ресторанного господарства при готелях. Визначені основні правила і вимоги при обслуговуванні учасників культурних, громадських, спортивних заходів, іноземних туристів, пасажирів на транспорті, соціально-незахищених верств населення тощо.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectпослуги закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectкласифікація закладів ресторанного господірстваuk_UA
dc.subjectматеріально-технічна базаuk_UA
dc.subjectприміщення для споживачівuk_UA
dc.subjectменюuk_UA
dc.subjectпідготовка до обслуговування споживачівuk_UA
dc.subjectфітодизайнuk_UA
dc.subjectсервірування столівuk_UA
dc.subjectподавання стравuk_UA
dc.subjectобслуговування споживачівuk_UA
dc.subjectобслуговування бенкетівuk_UA
dc.subjectобслуговування прийомів за протоколомuk_UA
dc.subjectкейтерингове обслуговуванняuk_UA
dc.subjectорганізація дозвілляuk_UA
dc.subjectобслуговування туристівuk_UA
dc.subjectорганізація харчуванняuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleОрганізація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник.: [для вищ. навч. закл.]uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Підручники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ресторанне господарство_2011.pdf15.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.