Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21141
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Захарчук, В. | - |
dc.contributor.author | Кунділовська, Т. | - |
dc.contributor.author | Гайдукович, Г. | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-29T11:25:37Z | - |
dc.date.available | 2019-05-29T11:25:37Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Захарчук В. Г. Технологія продукції ресторанного господарства : навч. посіб. / В. Г. Захарчук, Т. А. Кунділовська, Г. Є. Гайдукович. - Одеса : ОНЕУ, Атлант ВОІ СОІУ, 2016. – 479 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-7253-61-6 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21141 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику розглянуто особливості теоретичного підходу до класифікації продукції ресторанного господарства, вибору способів механічної та теплової кулінарної обробки харчової сировини і продукції, основні технологічні прийоми приготування продукції, вивчення проблем інноваційних технологій, розуміння сутності основних категорій і методів технологічних процесів, розробки рецептур, здійснення контролю якості продукції ресторанного господарства. Особливу увагу приділено технології продукції для лікувального, лікувально-профілактичного, дитячого харчування для реалізації в закладах ресторанного господарства. Навчальний посібник призначено для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | послуги закладів ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | обслуговування споживачів | uk_UA |
dc.subject | обробка сировини | uk_UA |
dc.subject | класифікація продукції ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | теплова кулінарна обробка продуктів | uk_UA |
dc.subject | технології кулінарної обробки продуктів | uk_UA |
dc.subject | стандарти | uk_UA |
dc.subject | технічні умови | uk_UA |
dc.subject | техніко-технологічні карти страв | uk_UA |
dc.subject | методи оцінки якості продукції | uk_UA |
dc.subject | забезпечення якості продукції | uk_UA |
dc.subject | контроль якості продукції | uk_UA |
dc.subject | види меню | uk_UA |
dc.subject | технологія страв дієтичного харчування | uk_UA |
dc.subject | лікувально-профілактичне страхування | uk_UA |
dc.subject | дитяче харчуваання | uk_UA |
dc.subject | супи | uk_UA |
dc.subject | холодні страви | uk_UA |
dc.subject | закуски | uk_UA |
dc.subject | гарячі закуски | uk_UA |
dc.subject | солодкі страви | uk_UA |
dc.subject | напої | uk_UA |
dc.subject | швидкозаморожені страви | uk_UA |
dc.title | Технологія продукції ресторанного господарства : навчальний посібник | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Захарчук_Технологія продукції ресторанного господарства.pdf | 3.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.