Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21141
Назва: | Технологія продукції ресторанного господарства : навчальний посібник |
Автори: | Захарчук, В. Кунділовська, Т. Гайдукович, Г. |
Ключові слова: | ресторанне господарство послуги закладів ресторанного господарства обслуговування споживачів обробка сировини класифікація продукції ресторанного господарства теплова кулінарна обробка продуктів технології кулінарної обробки продуктів стандарти технічні умови техніко-технологічні карти страв методи оцінки якості продукції забезпечення якості продукції контроль якості продукції види меню технологія страв дієтичного харчування лікувально-профілактичне страхування дитяче харчуваання супи холодні страви закуски гарячі закуски солодкі страви напої швидкозаморожені страви |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Захарчук В. Г. Технологія продукції ресторанного господарства : навч. посіб. / В. Г. Захарчук, Т. А. Кунділовська, Г. Є. Гайдукович. - Одеса : ОНЕУ, Атлант ВОІ СОІУ, 2016. – 479 с. |
Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику розглянуто особливості теоретичного підходу до класифікації продукції ресторанного господарства, вибору способів механічної та теплової кулінарної обробки харчової сировини і продукції, основні технологічні прийоми приготування продукції, вивчення проблем інноваційних технологій, розуміння сутності основних категорій і методів технологічних процесів, розробки рецептур, здійснення контролю якості продукції ресторанного господарства. Особливу увагу приділено технології продукції для лікувального, лікувально-профілактичного, дитячого харчування для реалізації в закладах ресторанного господарства. Навчальний посібник призначено для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21141 |
ISBN: | 978-617-7253-61-6 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Захарчук_Технологія продукції ресторанного господарства.pdf | 3.49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.