Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21141
Назва: Технологія продукції ресторанного господарства : навчальний посібник
Автори: Захарчук, В.
Кунділовська, Т.
Гайдукович, Г.
Ключові слова: ресторанне господарство
послуги закладів ресторанного господарства
обслуговування споживачів
обробка сировини
класифікація продукції ресторанного господарства
теплова кулінарна обробка продуктів
технології кулінарної обробки продуктів
стандарти
технічні умови
техніко-технологічні карти страв
методи оцінки якості продукції
забезпечення якості продукції
контроль якості продукції
види меню
технологія страв дієтичного харчування
лікувально-профілактичне страхування
дитяче харчуваання
супи
холодні страви
закуски
гарячі закуски
солодкі страви
напої
швидкозаморожені страви
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Захарчук В. Г. Технологія продукції ресторанного господарства : навч. посіб. / В. Г. Захарчук, Т. А. Кунділовська, Г. Є. Гайдукович. - Одеса : ОНЕУ, Атлант ВОІ СОІУ, 2016. – 479 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглянуто особливості теоретичного підходу до класифікації продукції ресторанного господарства, вибору способів механічної та теплової кулінарної обробки харчової сировини і продукції, основні технологічні прийоми приготування продукції, вивчення проблем інноваційних технологій, розуміння сутності основних категорій і методів технологічних процесів, розробки рецептур, здійснення контролю якості продукції ресторанного господарства. Особливу увагу приділено технології продукції для лікувального, лікувально-профілактичного, дитячого харчування для реалізації в закладах ресторанного господарства. Навчальний посібник призначено для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21141
ISBN: 978-617-7253-61-6
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Захарчук_Технологія продукції ресторанного господарства.pdf3.49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.