Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/20718
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павленчик, Наталія | - |
dc.contributor.author | Pavlenchyk, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Кафедра економіки та менеджменту | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-23T08:02:55Z | - |
dc.date.available | 2019-04-23T08:02:55Z | - |
dc.date.issued | 2019-04-23 | - |
dc.identifier.citation | Економіка та фінанси підприємств : тематичний план семінарських занять спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти „Бакалавр" / уклад. Павленчик Н. Ф. - Львів, 2018. - 31 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/20718 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації включають в себе питання на які необхідно звернути особливу увагу під час засвоєння курсу „Економіка та фінанси підприємств". Вони сприятимуть студентам навчитись практично вирішувати найбільш важливі завдання пов’язані із підвищенням ефективності діяльності підприємств. Дані методичні рекомендації розроблені для студентів очної форми навчання, метою яких є надати допомогу в індивідуальному опрацюванні та вивченні студентами дисципліни „Економіка та фінанси підприємств", а також закріпити та поглибити знання, одержані під час освоєння теоретичного курсу і самостійної роботи з економічною літературою. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра економіки та менеджменту | uk_UA |
dc.subject | Економіка та фінанси підприємств | uk_UA |
dc.subject | "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | теми семінарських занять | uk_UA |
dc.subject | розподіл балів | uk_UA |
dc.subject | шкала оцінювання | uk_UA |
dc.subject | структура навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | програма курсу | uk_UA |
dc.subject | питання для контролю | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Економіка та фінанси підприємств : тематичний план семінарських занять спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти „Бакалавр" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Семінарські та практичні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЕКП_СЕМ_ГРС_Павленчик Н..pdf | 525.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.