Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/20308
Title: Профілактика забруднення шкідливими речовинами харчових продуктів і раціонів
Authors: Федоренко, В.
Fedorenko, V.
Штабський, Б.
Shtabskyi, B.
Keywords: профілактика
забруднення
шкідливі речовини
харчові продукти
Issue Date: 2007
Citation: Федоренко В. Профілактика забруднення шкідливими речовинами харчових продуктів і раціонів / В. І. Федоренко, Б. М. Штабський // Здоровий спосіб життя : зб. наук. ст. - Львів, 2007. - Вип. 18. - С. 59-64.
Abstract: У статті викладено коротку характеристику впливу на організм основних забруднювачів харчових продуктів та пріоритетні заходи забезпечення безпеки харчування.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/20308
Appears in Collections:"Здоровий спосіб життя"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Федоренко В. Профілактика....pdf484.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.