Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/20308
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФедоренко, В.-
dc.contributor.authorFedorenko, V.-
dc.contributor.authorШтабський, Б.-
dc.contributor.authorShtabskyi, B.-
dc.date.accessioned2019-04-08T08:35:43Z-
dc.date.available2019-04-08T08:35:43Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationФедоренко В. Профілактика забруднення шкідливими речовинами харчових продуктів і раціонів / В. І. Федоренко, Б. М. Штабський // Здоровий спосіб життя : зб. наук. ст. - Львів, 2007. - Вип. 18. - С. 59-64.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/20308-
dc.description.abstractУ статті викладено коротку характеристику впливу на організм основних забруднювачів харчових продуктів та пріоритетні заходи забезпечення безпеки харчування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпрофілактикаuk_UA
dc.subjectзабрудненняuk_UA
dc.subjectшкідливі речовиниuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.titleПрофілактика забруднення шкідливими речовинами харчових продуктів і раціонівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Здоровий спосіб життя"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Федоренко В. Профілактика....pdf484.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.