Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/20308
Назва: | Профілактика забруднення шкідливими речовинами харчових продуктів і раціонів |
Автори: | Федоренко, В. Fedorenko, V. Штабський, Б. Shtabskyi, B. |
Ключові слова: | профілактика забруднення шкідливі речовини харчові продукти |
Дата публікації: | 2007 |
Бібліографічний опис: | Федоренко В. Профілактика забруднення шкідливими речовинами харчових продуктів і раціонів / В. І. Федоренко, Б. М. Штабський // Здоровий спосіб життя : зб. наук. ст. - Львів, 2007. - Вип. 18. - С. 59-64. |
Короткий огляд (реферат): | У статті викладено коротку характеристику впливу на організм основних забруднювачів харчових продуктів та пріоритетні заходи забезпечення безпеки харчування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/20308 |
Розташовується у зібраннях: | "Здоровий спосіб життя" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Федоренко В. Профілактика....pdf | 484.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.