Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/20308
Назва: Профілактика забруднення шкідливими речовинами харчових продуктів і раціонів
Автори: Федоренко, В.
Fedorenko, V.
Штабський, Б.
Shtabskyi, B.
Ключові слова: профілактика
забруднення
шкідливі речовини
харчові продукти
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Федоренко В. Профілактика забруднення шкідливими речовинами харчових продуктів і раціонів / В. І. Федоренко, Б. М. Штабський // Здоровий спосіб життя : зб. наук. ст. - Львів, 2007. - Вип. 18. - С. 59-64.
Короткий огляд (реферат): У статті викладено коротку характеристику впливу на організм основних забруднювачів харчових продуктів та пріоритетні заходи забезпечення безпеки харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/20308
Розташовується у зібраннях:"Здоровий спосіб життя"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Федоренко В. Профілактика....pdf484.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.