Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/19742
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКороль, Т.-
dc.contributor.authorKorol, T.-
dc.date.accessioned2019-03-25T11:51:17Z-
dc.date.available2019-03-25T11:51:17Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationКороль Т. Фізіологічні основи раціонального харчування / Король Т. В. // Здоровий спосіб життя : зб. наук. ст. - Львів, 2006. - Вип. 12. - С. 22-25.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/19742-
dc.description.abstractПроведено аналіз літературних даних про організацію раціонального харчування різних вікових і професійних груп населення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectфізіологічні основиuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectнаселенняuk_UA
dc.subjectпрацяuk_UA
dc.titleФізіологічні основи раціонального харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Здоровий спосіб життя"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Король Т. Фізіологічні....pdf301.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.