Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/19588
Назва: Вплив харчування на здоров'я населення
Автори: Панишко, Ю.
Panyshko, Yu.
Троценко, О.
Trotsenko, O.
Ковцун, Василь
Kovtsun, Vasyl
Тарасов, В.
Tarasov, V.
Ключові слова: харчування
жири
надмірна вага
хвороби
ожиріння
населення
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Вплив харчування на здоров'я населення / Ю. М. Панишко, О. В. Троценко, В. І. Ковцун, В. В. Тарасов // Здоровий спосіб життя : зб. наук. ст. - Львів, 2011. - Вип. 61. - С. 30 - 41.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена особливостям харчування населення України. Показана роль жирів у формуванні ожиріння людини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/19588
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Панишко Ю. Вплив харчування....pdf727.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.