Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/19442
Назва: | Туристичне країнознавство : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Скабара, Роман Skabara, Roman Кафедра спортивного туризму |
Ключові слова: | кафедра спортивного туризму Туристичне країнознавство "Сфера обслуговування" "Готельно-ресторанна справа" бакалавр інформаційний обсяг навчальної дисципліни рекомендована література |
Дата публікації: | 19-бер-2019 |
Бібліографічний опис: | Туристичне країнознавство : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Скабара Р. М. - Львів, 2018. - 10 с. |
Короткий огляд (реферат): | Згідно з вимогами освітньо-професійної програми студенти повинні: знати: основні категорії туристського країнознавства, етапи формування і сучасний стан досліджень у туристському країнознавстві, закономірності просторової організації туристської індустрії у найважливіших регіонах і країнах світу, основні сегменти ринку міжнародного туризму, їх функціонування у різних країнах, значення туризму у національному господарстві і світовій економіці, особливості державної політики у сфері туризму; вміти: використовувати методи туристсько-країнознавчих досліджень, характеризувати особливості функціонування туристської індустрії у різних державах і регіонах, аналізувати кількісні і якісні показники стану окремих сегментів туристської індустрії. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/19442 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТК_навчальна-програма_ГРС_Скабара.pdf | 381.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.