Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/18457
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кухтій, Андрій | - |
dc.contributor.author | Kukhtii, Andrii | - |
dc.contributor.author | Кафедра спортивного туризму | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-27T11:41:54Z | - |
dc.date.available | 2019-02-27T11:41:54Z | - |
dc.date.issued | 2019-02-27 | - |
dc.identifier.citation | Спортивно-оздоровчий туризм : програма дисципліни спеціалізації підготовки магістрів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 «Туризм» спеціалізація: "Туризмознавство" / розроб. Кухтій А. О. - Львів, 2018. - 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/18457 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни «СОТ» є вдосконалення загальної фізичної підготовки, покращення спеціальної технічної і методичної підготовки, практичне застосування знань і навичок з тактики і техніки туризму. Спортивно-оздоровчий туризм, як і інші види спорту, дозволяє в ході виконання спортивних нормативів покращити спортивну підготовку учасників туристських походів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра спортивного туризму | uk_UA |
dc.subject | Спортивно-оздоровчий туризм | uk_UA |
dc.subject | "Сфера обслуговування" | uk_UA |
dc.subject | "Туризмознавство" | uk_UA |
dc.subject | інформаційний обсяг навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.subject | залікові вимоги | uk_UA |
dc.title | Спортивно-оздоровчий туризм : програма дисципліни спеціалізації підготовки магістрів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 «Туризм» спеціалізація: "Туризмознавство" | uk_UA |
dc.type | Plan or blueprint | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Навчальна програма СОТ.pdf | 315.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.